test

 

Welkom

Mijn eigen webpagina als centrale plek om mijn blogs en verhalen op kwijt te kunnen. En deze te kunnen delen met anderen, die zich misschien laten inspireren, of gewoon even 5 minuutjes over hebben voor een glimlach. Ben je een leuk verhaal tegen gekomen op deze site en wil je er iets over kwijt, heb je een opmerking, suggestie of vraag, of wil je gewoon even laten weten dat je geweest bent? Laat dan een krabbel achter in het gastenboek… Veel leesplezier!

Mijn verhalen

Sas reist

sas-reist

Ooit had ik het doel om alle landen van de wereld te bezoeken. Als vrouw gaat me dat zeker niet helemaal lukken, maar ik ga mijn best doen. Genoeg bestemmingen op het lijstje. Gedeeltelijk gepland, want soms komt iets ook zomaar spontaan tussendoor.

FacebookTwitterDelen

Sas loopt

sas-loopt

Na een voorzicht 5km rondje in 2010 inmiddels aan het trainen voor mijn eerste marathon. En dan “loop” je nog wel eens ergens tegen aan, om maar in dezelfde termen te blijven. Er komt heel wat kijken in de wondere wereld van het hardlopen.

FacebookTwitterDelen

Sas werkt

sas-werkt

Na jaren in de mobiele telecom gewerkt te hebben zit ik nu bij ADP, een toonaangevend internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in Payroll & HR. Daar geef ik leiding aan een team en maak het nodige mee. Wat natuurlijk weer leuke verhalen oplevert!

FacebookTwitterDelen

Sas leeft

sas-droomt

Hoe ouder hoe gekker. Dingen uit het dagelijkse leven waar je je over verwondert, aan ergert om moet lachen of soms ook huilen. Of gewoon zomaar een raar verzonnen verhaal ontstaan uit een burst van creativiteit.

FacebookTwitterDelen

Sas duikt

sas-duikt

Je grenzen verleggen. Jezelf overtreffen. Je blikveld verruimen. Met wat je doet, en met de mensen die je leert kennen. Alles en iedereen heeft een eigen verhaal dat je wereld verrijkt als je er mee in aanraking komt. Dat heeft duiken mij gebracht!

FacebookTwitterDelen

Sas rijdt paard

Sas-rijdt-paard

De band met een dier van 300 kilo. De samenwerking en wederzijds respect. Hem voor je laten werken, maar ook dat jij je best doet voor hem. In de ring of tijdens een mooie buitenrit. En als een écht Pennymeisje je paard vertroetelen!

FacebookTwitterDelen

Op weg naar de marathon Lees hier de special