Joepie, leren hoe ik mijn website moet beheren!

Het is wat, een eigen website! Ik leer een hele nieuwe wereld kennen en ongetwijfeld gaat het nog wel eens fout. Dat een berichtje dan ineens in een andere dimensie terecht komt. Of dat die pikante foto als achtergrond op mijn homepage komt en ik niet weet hoe ik hem moet verwijderen.

Maar goed, feit blijft dat eindelijk, na al een behoorlijke tijd geleden het idee gehad te hebben, de site in de lucht gaat. Met bijbehorende Social Meda van een aparte Facebookpagina, want daar ben ik inmiddels een expert in geworden de afgelopen maanden.

Ik ga het nog druk krijgen! Heb ik geen tijd meer om te duiken, paardrijden of hardlopen, want ik moet mijn site bijwerken.

 

Ja, ja, typisch Sas door de bocht!

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.