Gastenboek

Bedankt voor je bezoek aan mijn website.

Heb je Feedback voor de website? Vragen of opmerkingen? Of wil je gewoon een berichtje achterlaten. Deze kan je hieronder kwijt

12 thoughts on “Gastenboek

 1. Mooie site hoor Sas…ik vroeg me alleen af wat je hiermee bedoelde: “Als vrouw gaat me dat zeker niet helemaal lukken” . Heb je ander soort plannen?? 🙂

  Vriendelijke groet,
  Stephan

 2. Joehoe, wat goed! Je eigen site! Uit ervaring weet ik wat een voldaan gevoel dit geeft! Een mooie plek om je creativiteit lekker de vrije loop te laten….door de bocht, uit de bocht of in de bocht!

 3. Wat een geweldig initiatief Sas!
  Een droom laten uitkomen, een wens in vervulling laten gaan – gewoon omdat jij dat kan en wilt. Geniet van het schrijven en het gevoel dat dit je geeft!
  En je weet ’t: wie schrijft die blijft…

 4. Ziet er mooi uit Sas, maar ik had zo iets van waar laat me dit aan denken. Nou zag ik laats een programma van James May. Hij had het over………..action man.
  Zo te zien ben jij dus action woman.
  Schrijf ze.

 5. Prachtige foto’s ,altijd weer leuk er een te zien.
  Leuke verhalen, maar wat wil je ermee bereiken?
  Ga je een boek schrijven en is dit een “proberen”?
  Ben benieuwd naar je reactie.

 6. Wat is dit een verrassende en dynamische website , Souldivers is trots op je Saskia !! Wij wensen je al het geluk en voorspoed met je toekomstige activiteiten waarvan de Marathon toch wel een highlight is Succes Sas !!

 7. Joepieeee…ik ben de eerste die mag vertellen wat een mooie site je hebt, wat je toch een mooi meisje bent en hoeveel ik van je hou, nl.zooooo veel 😉 Veel succes en plezier van je nieuwe speeltje, maar ook af en toe een beetje aan mij denken he?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.